Rottespærre

København, Amager, Frederiksberg & omegn

Døjer med med rotter i kloakken eller vil du gerne sikre at de ikke bosætter sig dit kloaksystem?

Så kan en rottespærre være en rigtig god løsning!

Hos Byrdal’s Kloak er vi autoriserede kloakmestre og arbejder med konkurrencedygtige priser.

Kontakt os allerede i dag og hør nærmere.

En rottespærre kan sikre dig mod rotter

Har du problemer med, at rotter finder vej gennem dine kloakrør og op gennem afløbene eller op igennem vandlåsen til dit toilet? Så er en rottespærre den rigtige løsning for dig.
Selvom du måske tænker, at rotter ikke kan kravle op igennem til dit toilet. Så er der årligt registreret 70 anmeldelser i Københavns kommune med uventet besøg af rotter.

Specielt i de senere år, med alle de skybrud som Danmark har oplevet, så er antallet af rotteanmeldelser steget.

0
Rotteanmeldelser om dagen i Københavns Kommune

I 2016 var der 101.300 vandskader på bygninger samt løsøre. Siden 2006 har antallet af vandskader ligget omkring 100.000 årligt – værst var det i 2011 hvor der var 133.000 vandskader på bygninger mm. Dette skyldes primært de mange skybrud.
Udover at rotter udgør en sundhedsfare, så kan rotter med mulighed for frit omløb i dit kloaksystem, også medføre store skader på dine kloakrør. I værste fald kan de undergrave bygningen på din ejendom.

Har du mistanke om skade på dine kloakrør, er det nødvendigt at få lavet en TV-inspektion inden vi nedsætter en rottespærre i din kloak.

I nogle tilfælde vil de bygge rede under din bolig og formere sig i stor hast.

Medmindre det står i din husforsikring eller at du har lavet et tillæg til denne forsikring, så er det ikke sikkert at din forsikring dækker skader på boligs kloak. Hvis altså de er forårsaget af rotter eller andre skadedyr.

Derfor kan det være en god ide, at tage hånd om rotteproblemet hurtigst muligt. Inden der sker skader på din boligs kloakrør.

Har du mistanke om eller har skiftet bekendtskab med rotter i dine afløb eller i dit toilet, så er en rottespærre nødvendig.

Autoriseret kloakmester

Få hjælp til
Højvandslukke


  Anmeldelser

  5/5
  Hurtig kontakt pr tlf, aftale om at komme næste da og løste opgaven med samme.
  God og venlig dialog med os. Vi kommer tilbage og vil anbefale firmaet til andre.
  - Tove Jensen
  5/5
  Super hjælpsomme og meget informative under hele forløbet. Har lavet et rigtigt godt stykke arbejde, med super god finish.
  - Kasper Johansen
  ÅRETS KLOAKMESTER 2019+2020+2021 ÅRETS HÅNDVÆRKER 2019
  Årets håndværker

  Få indsat en rottespærre af aut. kloakmester

  Den bedste måde at holde rotterne væk fra dit kloaksystem er, at installere en rottespærre i afløbsinstallationen så tæt på hovedledningen som overhovedet muligt.
  Det er kun autoriserede kloakmestre, der må udføre dette arbejde.

  Byrdal er autoriseret kloakmester og medlem af Danskekloakmestre.dk og kan opsætte en rottespærre i din boligs afløbsinstallation.

  Dermed sikrer du, at du ikke får uventede gæster op igennem toilettet.

  Vælger du at bruge Byrdal Kloak til at installere og montere en rottespærre i din kloak. Er det også muligt at få Byrdal kloak til at komme og lave det årlige lovpligtige serviceeftersyn af den monteret rottespærre.

  Smitterisiko ved rotter

  Selvom dit rotteproblem er et skjult problem i kloakken, så kan det hurtigt blive farligt for dig og din familie. Da I risikerer at blive smittet af rotter.

  Kommer der for eksempel vand op fra kloakken, som er befængt med rotteekskrementer, så kan det være livsfarligt for mennesker.

  Rotter kan smitte mennesker med Weils syge, en virus, man får ved at blive udsat for kloakvand inficeret med rotteurin. Smitten kan ske ved berøring af kloakvand på hud eller i åbne sår.

  I værste tilfælde kan berøring med smittet kloakvand være decideret livsfarligt – i 2011 døde en mand af Weils virus, som følge af at have været i berøring med kloakvand inficeret med rotteurin. Som følge af, ikke havde brugt ordentlig beskyttelse.

  Bliv ringet op indenfor 48 timer

   Hvad er en rottespærre?

   En rottespærre er en anordning, vi installerer i selve kloakken. Den har til formål at forhindre rotter og andre større skadedyr at trænge igennem denne spærre. Mens at kloakvand og spildevand uhindret kan løbe igennem.

   Uanset om du døjer med rotter i kloakken eller ej, er det altid en god ide at forebygge det. Hvis først rotter kommer ind i dine kloaksystemer, kan de gøre stor skade på rørene indvendigt. Dette kan meget hurtigt blive en yderst dyr fornøjelse at skulle reparere og kan ende med en reel kloakrenovering.

   Tegn på rotter i kloakken

   I visse tilfælde er min ikke i tvivl om der huserer rotter på din grund. Dette er typisk hvis man har set dem løbe langs husmure eller omkring skraldespande.

   Men i Danmark bor langt størstedelen af rotterne i kloakkerne. Derfor er det ikke altid at vi er klar over at der løber skadedyr rundt i kloakken og gradvist ødelægger mere og mere af kloakkerne. Derfor anbefales det at vi starter med en TV-inspektion. Her føres et lille kamera ned gennem kloaksystemet. På den måde kan vi hurtigt afgøre hvilket problem der forårsager komplikationerne.

   Hvis du skulle være usikker på om der er rotter eller ej, kan du med fordel holde øje med disse typiske tegn på rotter:

   – Afføring fra rotter

   – Typiske pibe og/eller gnavelyde

   – Reelle rottereder

   – En dårlig lugt, typisk ved afløb og kloakdæksel

   – Huller i vægge, paneler og lignede

   Oplever du nogle af ovenstående kan du altid kontakte os, så kommer vi gerne til din adresse og tjekker for rotter i kloakken. Vi hjælper dig selvfølgelig også gerne hvis du blot vil forebygge rotter i dine kloaksystemer med en rottespærre.

   Vi har mange års erfaring i branchen og tilbyder også generel skadedyrsbekæmpelse. Desuden er vi autoriserede rottespærremontør, hvilket er din garanti for et veludført stykke arbejde.

   Kontakt kommunen ved rotteproblemer?

   Udover at få monteret en rottespærre, er det også din pligt som husejer at informere kommunen om at der er problemer med rotter i din kloak.
   Som husejer er du ansvarlig for den del af kloakken, som er på din grund og kommunen er ansvarlig for den del ude på vejen.

   Har du fået monteret en rottespærre, vil du sikre at din bolig og ejendom’s kloakrør mod rotter, men de vil stadig befinde sig i kloakken som tilhører kommunen.

   Det er herefter kommunens opgave at bekæmpe rotterne i kloakken, i den del af kloakken, som tilhører dem.

   Specialister med fokus på glade kunder og rottespærrer

   Hos Byrdal Kloak & Blik lægger alle medarbejdere en stor ære og faglig stolthed i deres arbejde – det ved vi nemlig giver glade kunder.

   Derfor beder vi løbende vores kunder om at vurdere vores arbejde og du kan se hvad andre kunder syntes om vores arbejde, ved at læse deres anmeldelser af os her på websitet. Hvis du søger en kompetent og professionel samarbejdspartner i forbindelse med montering af rottespærre, kan du altid kontakte os for råd og vejledning.

   Som en ekstra service arbejder vi med døgnservice, så hvis du skulle have et akut kloakrelateret problem, rykker vi ud dag og nat på alle tidspunkter af døgnet.

   Vi rykker ud i blandt andet GentofteHellerupLyngbyHerlevRødovreAmager, Hvidovre og Frederiksberg.

   Kontakt os

   Brian Byrdal fra Byrdals er autoriseret kloakmester og har mange års erfaring inden for branchen.

   Vi har døgnservice og foretager alle former for kloakarbejde.

   Send en besked