Kloakmester Hvidovre

Bor du i nærheden af Hvidovre, og har du udfordringer med din kloak, så kontakt Byrdal Kloak og Blik. Vi er din autoriseret kloakmester, som hjælper dig med lige den kloakopgave, du har brug for.

Kloakservice i Hvidovre

Oplever du problemer med kloakken? Byrdal Kloak og Blik er din erfarne og autoriseret kloakmester. Vi er specialiseret i kloakservice og løser alle former for kloakopgaver heriblandt kloakrenovering, kloakspuling, kloakrensning og meget mere. Uanset om der er tale om akutte problemer, som skal løses her og nu, eller om du ønsker at få tjekket kloakkens tilstand, så kontakt din lokale kloakmester i Hvidovre. Du kan kontakt os 24 timer i døgnet.

Din lokale kloakmester i Hvidovre tilbyder

Det er helt normalt at din kloak eller afløb tilstoppes en gang imellem. Har du problemer med din kloak, og bor du i nærheden af Hvidovre, så er vi den rette kloakmester for dig! Din kloak kan være tilstoppet med slam, grus eller noget helt andet. Uanset om der er tale om et stort eller lille kloakproblemet, så står vi klar til at hjælpe dig hurtigst muligt. 
 
Vi har erfaring med utrolig mange forskellige kloakopgaver. Vi hjælper dig blandt andet med:
 
Autoriseret kloakmester

Kontakt os i dag


  Anmeldelser

  5/5
  Hurtig kontakt pr tlf, aftale om at komme næste da og løste opgaven med samme.
  God og venlig dialog med os. Vi kommer tilbage og vil anbefale firmaet til andre.
  - Tove Jensen
  5/5
  Super hjælpsomme og meget informative under hele forløbet. Har lavet et rigtigt godt stykke arbejde, med super god finish.
  - Kasper Johansen
  ÅRETS KLOAKMESTER 2019+2020+2021 ÅRETS HÅNDVÆRKER 2019
  Årets håndværker

  Din lokale kloakmester Hvidovre

  Vi er utrolig stolte over at have vundet “Årets kloakmester” 3 år i træk. Denne titel er bestemt ikke noget, vi tager for givet. Derfor bestræber vi os på hver dag at levere et arbejde i topkvalitet samt en endnu bedre service for vores kunder. 
   
  For at kunne levere den bedste og mest optimale kundeservice, har vi blandt andet døgnservice hele året rundt. Du kan derfor kontakte os 24 timer i døgnet, og så rykker vi ud hurtigst muligt. Derudover står vi altid klar til at rådgive og vejlede dig. Vi mener, at høj kundetilfredshed er altafgørende, og derfor garanterer vi vores kunder høj kvalitet. Vi går først, når du er tilfreds med resultatet. Din lokale kloakmester i Hvidovre har mange års erfaring med kloakservice, og du vil derfor være i trygge hænder. 

  Bliv ringet op indenfor 48 timer

   Kloaklugt i din bolig?

   Står du i den uheldige situation at din kloak er begyndt at lugte i huset? Det kan der være flere årsager til, og det kan være svært at vide præcis, hvor kloakluften kommer fra. Du kan med fordel kontakte os, og så hjælper vi dig med at finde årsagen til problemet. Kloaklugten vil muligvis kunne afhjælpes med en kloakrensning, men uanset hvad der skal til, så hjælper vi dig med at komme af med kloaklugten.

    

   Hvad er prisen hos din lokale Kloakmester i Hvidovre?

   Som din lokale kloakmester i Hvidovre tilbyder vi konkurrencedygtige priser. 

   Det er svært at give en præcis pris, da det vil afhænge af hvilken ydelse, du ønsker. Dog tilbyder vi et uforpligtende prisoverslag. Alt du skal gøre er at tage kontakt til os, og så kommer vi med et helt gratis og uforpligtende tilbud.

   Du kan kontakte os på mail bbkloak@gmail.com eller på telefonen 50 94 17 37. Du kan ligeledes kontakte os gennem kontaktformularen. Vi sidder klar til at besvare din henvendelse. Vi rådgiver og afhjælper dig med dine kloakproblemer hurtigst muligt. 

   Kontakt os

   Brian Byrdal fra Byrdals er autoriseret kloakmester og har mange års erfaring inden for branchen.

   Vi har døgnservice og foretager alle former for kloakarbejde.

   Send en besked