Kloakmester
Hellerup

Kloakmester Hellerup er din lokale kloakmester i Storkøbenhavn

Hvad kan din kloakmester
i Hellerup hjælpe dig med?

Hos kloakmester Hellerup kan du få hjælp af en autoriseret kloakmester. Vores kloakfirma har mange års erfaring på bagen, og vi tilbyder døgnservice. Vores priser ligger i den lave ende, og de er særdeles konkurrencedygtige. Kloakmester Hellerup hører altid gerne fra dig, hvis den er gal med kloakken, eller du skal have renoveret eller spulet din kloak.

Som autoriseret kloakfirma kan vi hjælpe dig med en lang række af opgaver:

Autoriseret kloakmester

Kontakt os i dag


  Anmeldelser

  5/5
  Hurtig kontakt pr tlf, aftale om at komme næste da og løste opgaven med samme.
  God og venlig dialog med os. Vi kommer tilbage og vil anbefale firmaet til andre.
  - Tove Jensen
  5/5
  Super hjælpsomme og meget informative under hele forløbet. Har lavet et rigtigt godt stykke arbejde, med super god finish.
  - Kasper Johansen
  ÅRETS KLOAKMESTER 2019+2020+2021 ÅRETS HÅNDVÆRKER 2019
  Årets håndværker

  Kloakmester i Hellerup
  med døgnservice

  Opstår der et akut problem med din kloak, kan du altid få fat i os. Med døgnservice er der altid en, der sidder vagt ved vores telefon.

  Når vi rykker ud til dig, kan du føle dig sikker på, at vi ikke kører igen, før vi har fået løst problemet med din kloak. Vi er grundige og anser ikke vores opgave som fuldført, før den er helt fulgt til dørs. Vores faglige stolthed, som kloakmester i Hellerup er stor – og det kommer dig til gode. Desuden fokuserer vi altid på at levere et høj niveau af kundeservice, da vi er klar over at nogle kloakproblemer er akutte og vi skal træde til hurtigt.

  Er du ikke interesseret i at betale overpris for en kloakmester i Hellerup? Med vores konkurrencedygtige priser kommer du til at betale en fair og lav pris for det arbejde, vi udfører for dig. Vi leverer altid den bedst mulige kvalitet, til nogle fair priser.
  Det gælder både, hvad enten der er rotter på spil, eller din kloak er stoppet til af andre grunde. Kontakt os allerede i dag. Så plotter vi en tid i kalenderen til kloakservice hos dig.

  Bliv ringet op indenfor 48 timer

   En aftale er en aftale hos os

   Vi holder, hvad vi lover. Det gælder både den pris, vi aftaler, og den tidshorisont, vi giver dig.

   Vi samler på tilfredse kunder. Derfor gør vi altid vores bedste for at give dig den bedst mulige service. Vores mangeårige erfaring som kloakmester kommer i spil, hver gang du skal have os til at se på din kloak. Det er din garanti for, at det arbejde vi udfører, er i topklasse.

   Vores kloakfirma er desuden medlem af Danskekloakmestre.dk. Det er en garantiordning, der dækker dig, når du er kunde hos os. Du er dækket helt op til 50.000 kr. – uanset størrelsen på dit byggeri.

   Skal du bruge en kloakmester i Hellerup

   Du er velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål til din kloak eller gerne vil have din kloakmester Hellerup til at rykke ud til dig og se nærmere på din kloak.

   Du kan ringe til os på telefon 32 72 94 93 eller skrive til os ved at gøre brug af vores kontaktformular. Så vender vi hurtigt tilbage til dig med et svar på din henvendelse. Vi ser frem til at høre fra dig og til at hjælpe dig med din kloak.

   Kontakt os

   Brian Byrdal fra Byrdals er autoriseret kloakmester og har mange års erfaring inden for branchen.

   Vi har døgnservice og foretager alle former for kloakarbejde.

   Send en besked