Kloakmester
Lyngby

Byrdal’s Kloak og Blik har mange års erfaring i branchen og kan hjælpe dig med alle former for kloakarbejde.
Vi har mange gange arbejdet som kloakmester i Lyngby og ved derfor hvordan arbejdet bliver udført mest hensigtsmæssigt. 

Hvornår skal du bruge en kloakmester i Lyngby?

Det er altid fordelagtigt at benytte sig af en erfaren og ikke mindst autoriseret kloakmester i Lyngby, hvis du oplever problemer med kloakken.

Dette kan eksempelvis være i situationer hvor dine afløb eller toilet ikke vil tage vand ind eller decideret flyder over og oversvømmer rummet. 
 
Andre kendetegn, på at det er kloakken den er gal med, er også lugten. Hvis du efter grundig rengøring stadig oplever en grim lugt af kloak, kan det meget mulig stadig være at det er længere nede i kloakrørene at den er gal. 

Vi kan hjælpe dig

Vi har gennem de sidste mange år arbejdet med alle former for kloakarbejde. Derfor kan vi helt sikkert også varetage din opgave. 
Som din kloakmester kan vi blandt andet hjælpe med følgende
Autoriseret kloakmester

Kontakt os i dag


  Anmeldelser

  5/5
  Hurtig kontakt pr tlf, aftale om at komme næste da og løste opgaven med samme.
  God og venlig dialog med os. Vi kommer tilbage og vil anbefale firmaet til andre.
  - Tove Jensen
  5/5
  Super hjælpsomme og meget informative under hele forløbet. Har lavet et rigtigt godt stykke arbejde, med super god finish.
  - Kasper Johansen
  ÅRETS KLOAKMESTER 2019+2020+2021 ÅRETS HÅNDVÆRKER 2019
  Årets håndværker

  Kloakmester i Lyngby med døgnservice

  Det kan desværre ske at du får akut brug for vores hjælp. Men det kan du også rolig få. Vi arbejder med døgnservice hele året, for at du kan være sikker på altid at få fat på din lokale kloakmester

  Når vi ankommer til din adresse for at hjælpe dig, anser vi opgaven grundigt før vi går i gang. Dette er blandt andet for at sikre os at den løsning vi har tiltænkt også vil holde i praksis. Samtidigt lytter vi også til dine behov og ønsker.
  På den måde sikrer vi at udføre et stykke kvalitetsarbejde, du kan være glad for i lang tid frem og du er tilfreds med arbejdet, når vi er færdige. 

  Hvad er prisen på kloakmester i Lyngby

  Det kan variere en hel del. Det skyldes blandet andet at vi tilbyder mange forskellige former for kloakservice og andre kloakmester opgaver. Alt efter hvilken type kloakarbejde du skal have lavet, varierer prisen. En anden faktor at tage højde for er også opgavens omfang.

  Som din kloakmester i Lyngby vil vi meget gerne give dig den bedst mulige pris og vi arbejder altid med konkurrencedygtige priser. 
  Du er altid velkommen til at ringe på telefon 50 94 17 37, sende en mail til bbkloak@gmail.com eller udfylde kontaktformularen her på siden. 
  Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt, med et 100% uforpligtende tilbud på netop din opgave.

  Som en ekstra sikkerhed for dig, er vi også medlem af danskekloakmestre.dk. Dette fungerer også som en garantiordning for dig, hvor du er dækket med helt op til 50.000 kr. Det er dog meget sjældent vi har haft behov for denne. 

  Bliv ringet op indenfor 48 timer

   Kontakt os allerede i dag

   Da vi arbejder med døgnvagt, er det altid muligt for dig at få fat i os, på den ene eller den anden måde. Vi står altid klar til at hjælpe dig med alle mulige former for kloakmesterarbejde i Lyngby. 

   Vi besvarer også meget gerne de spørgsmål du end måtte have i forbindelse med din kloak. Er du i tvivl om hvad problemet med din kloak er? Eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud? Ring til os allerede i dag eller udfyld formularen her på siden. 
    
   Vi glæder os til at hjælpe dig. 

   Kontakt os

   Brian Byrdal fra Byrdals er autoriseret kloakmester og har mange års erfaring inden for branchen.

   Vi har døgnservice og foretager alle former for kloakarbejde.

   Send en besked