Kloakmester
Frederiksberg

Kan du ikke længere skylle ud i toilettet?
Eller er der rotter, der har lavet ravage i din kloak?
Så tag fat i din lokale kloakmester på Frederiksberg.

Få hjælp til kloakarbejde
hos din kloakmester på Frederiksberg

Hos Byrdal Kloak er vi eksperter i skadedyrsbekæmpelse og kloakmester på Frederiksberg. Vi rykker altid hurtigt ud, når du har brug for os, og vi hjælper både private og erhvervsdrivende i hele Storkøbenhavn. Husk på, at vi aldrig er længere end et opkald væk.

Som autoriseret kloakfirma kan vi hjælpe dig med en lang række af opgaver:

Autoriseret kloakmester

Kontakt os i dag


  Anmeldelser

  5/5
  Hurtig kontakt pr tlf, aftale om at komme næste da og løste opgaven med samme.
  God og venlig dialog med os. Vi kommer tilbage og vil anbefale firmaet til andre.
  - Tove Jensen
  5/5
  Super hjælpsomme og meget informative under hele forløbet. Har lavet et rigtigt godt stykke arbejde, med super god finish.
  - Kasper Johansen
  ÅRETS KLOAKMESTER 2019+2020+2021 ÅRETS HÅNDVÆRKER 2019
  Årets håndværker

  Kloakarbejde til lave priser

  Selvom du kan forvente kloakarbejde på Frederiksberg af høj kvalitet hos os, behøver du ikke frygte, at du skal betale skyhøje priser hos os. Vores priser er konkurrencedygtige, og de ligger på et niveau, som alle kan være med på.

  Vores kloakservice er for alle – og det afspejler vores priser. Det er vigtigt for os, at alle kan gøre brug af vores ydelser, og at vi kan hjælpe alle, der har brug for vores hjælp. Derfor kommer du ikke til at betale overpris, når du beder om vores hjælp.

  Bliv ringet op indenfor 48 timer

   Kloakmester på Frederiksberg med erfaring

   Det er ikke nyt for os at køre på Frederiksberg og hjælpe vores kunder med kloakarbejde og skadedyrsbekæmpelse. Tværtimod faktisk. Vi har været inden for kloakbranchen i mange år efterhånden, og det har tilført masser af faglig viden og praktisk know-how, som erfaren kloakmester på Frederiksberg.

   Uanset hvor svær en kloakopgave du stiller os, kan vi klare den til UG. Det tør vi godt garantere dig. Vi er medlem af garantiordningen Danskekloakmestre.dk som en ekstra sikkerhed for dig og vores øvrige kunder. Uanset størrelsen på dit byggeri er du dækket op til 50.000 kr. med vores garantiordning.

   Tag kontakt til i dag, for at høre mere om vores ydelser og dine muligheder som kunde hos os.

   Book en tid hos din kloakmester på Frederiksberg

   Vi finder en tid, der passer godt ind i dit program. Giv os et kald allerede i dag, hvis du skal bruge en kloakmester på Frederiksberg til din kloak. Du kan fange os på telefon 32 72 94 93 alle døgnets 24 timer.

   Foretrækker du at skrive til os, kan du også gøre det. Så vil vi henvise dig til vores kontaktformular. Det tager kun få minutter at udfylde den – og så vender vi hurtigt tilbage til dig med et svar, når vi modtager din henvendelse.

   Husk på, at vi er lige i nærheden – og at vi altid gerne sender en kloakmester hen til dig.

   Kontakt os

   Brian Byrdal fra Byrdals er autoriseret kloakmester og har mange års erfaring inden for branchen.

   Vi har døgnservice og foretager alle former for kloakarbejde.

   Send en besked