Højvandslukke – Undgå oversvømmelser

Få installeret en højvandslukker, og undgå oversvømmelser ved skybrud

Få et uforpligtende tilbud, ring på 50 94 17 37

Hurtig udrykning

Hurtig udrykning

Hurtig udrykning

Højvandslukke sikrer din kælder ved skybrud

Har du problemer med oversvømmelse, når kloakkerne ude på vejen ikke kan lede vandet væk på grund af for eksempel skybrud – så er et højvandslukke en løsning for dig og din bolig.

Et højvandslukke sikrer, at kloakvandet ikke løber baglæns i kloakrøret, når din ejendoms kloaksystem er under pres.

Dermed undgår du at din kælder eller andre lavtliggende etager i din bolig, bliver oversvømmet.

Oplever du tit, at dit kloaksystem kæmper med vandmasserne udenfor, og er du bange for oversvømmelse, så er et højvandslukke en god løsning for dig.

Daglige vandskader i Danmark

I 2016 var der 101.300 vandskader på bygninger samt løsøre. Siden 2006 har antallet af vandskader ligget omkring 100.000 årligt – værst var det i 2011 hvor der var 133.000 vandskader på bygninger mm. Dette skyldes primært de mange skybrud.

Vand i kælderen kan være livsfarligt

Udover at vand i kælderen, som følge af skybrud og oversvømmelse kan ødelægge løsøre man har i kælderen, så kan vand i kælderen også være livsfarligt.

I 2011, da der var rekordmange skybrud og oversvømmelser af kældre, blev 60 mennesker alvorligt syge af kloakvand.

4 af disse var private, mens 56 af dem var professionelle ansatte i firmaer, der var bestilt til tømme oversvømmede kældre efter skybruddet i 2011.

Fælles for dem alle var, at de havde skovlet kloakvandet væk, som var inficeret, uden brug af ordentlig beskyttelse.

Derfor skal du bruge beskyttelse, hvis du selv vælger at begynde at skovle kloakvandet væk – i værste fald kan du blive inficeret af rotteurin fra kloakvandet og dette kan være livsfarligt, da man kan blive smittet af virus fra rotternes urin.

Det er især huden og rifter/sår, som er udsatte for bakterierne i vandet.

Skal du ned i kælderen og skovle vand væk, skal du som minimum have gummistøvler og gummihandsker på. Det bedste vil være at bruge vaders og handsker.

Husk at smide alt tøj og gummistøvler til kogevask bagefter samt vask hænder og krop grundigt.

Du kan læse hele artiklen her på Politiken.dk

Højvandslukke skal installeres af aut. Kloakmester

Da en højvandslukke skal monteres enten på et gulvafløb eller i nærheden at et gulvafløb i dit kloakrør, kræver det, at en autoriseret kloakmester udfører denne opgave.

En højvandslukke fungerer ved at to indbyggede klapper åbner kloakrøret, når vandet skal løbe ud, men lukker klapperne, hvis kloakvandet presses ind udefra. Dermed fungerer en højvandslukke nærmest som en sluse.

Byrdal Kloak og Blik er autoriseret kloakmester og medlem af Danskekloakmestre.dk – dette er din garanti for, at vi udfører et arbejde af høj kvalitet.

Priser på højvandslukke

Det kan være svært at sige præcis, hvad prisen for en højvandslukke er, da det afhænger af, hvor mange gulvafløb din kælder har, og hvor nemt det er at tilgå disse gulvafløb i din kælder.

For at få det bedste tilbud, er det bedre, at du tager kontakt til os.

Få fradrag for arbejdslønnen og spar penge

Husk at du kan få fradrag for installering af et højvandslukke, da dette indgår som en del af de godkendte klimasikringsydelser i håndværkerfradraget.

Håndværkerfradraget gælder for udført arbejde i 2017 og det er er arbejdslønnen, som du kan få fradrag for.

Du kan få 12.000 kr. Per person i fradrag – så er I 2 personer i husstanden og har i brug en højvandslukke, kan I få fradrag for en stor del af arbejdslønnen i forhold til montering af højvandslukke.

Skat kræver dog, at betaling er udført med Dankort eller indbetalingskort – Skat giver ikke fradrag for betalinger med kontanter.

Få uforpligtende tilbud på installering af højvandslukke

Ønsker du et uforpligtende tilbud på installering af højvandslukke i din bolig, så kontakt os enten ved at ringe til os eller via kontaktformularen på denne side.

Lad os tage en snak

Lad os tage en snak

Du kan også ringe til os på 50 94 17 37.

Autoriseret kloakmester – din garanti for kvalitet

Byrdal Kloak og Blik er autoriseret kloakmester, certificeret Kessel Servicetekniker og har Teknologisk institut som kontrolinstanser for vores arbejde.

Derudover er vi medlem af Danskekloakmestre.dk, hvilket gør, at du som kunde er sikret af en garantiordning med en dækning på op til 50.000 kr. uanset byggeriets størrelse.

Hos Byrdals Kloak og Blik er det mester selv, der løser opgaven. Brian Byrdal har mange års erfaring fra kloakmesterbranchen og er til at regne med.

Vi mener, at en aftale er en aftale, og at tilfredse kunder er altafgørende for for vores firma.

Medlem Danskekloakmestre.dk

Autoriseret kloakmester

Certificeret Kessel tekniker

Hør Brian Byrdal fortælle om Byrdal Skadedyrsbekæmpelse

Tjek vores Google Mybusiness side her.