Skadedyrsbekæmpelse København, Amager, Frederiksberg & omegn

Få hjælp af skadedyrsspecialister med mange års erfaring

Få hjælp med skadedyrene nu, ring på 50 94 17 37

Specialister i alle former for skadedyr

Vi holder vores aftaler

Tilfredse kunder

Få bugt med skadedyrene i din bolig

Har du problemer med skadedyr?

Byrdal’s skadedyrsspecialister kan hjælpe dig med at komme af med skadedyrene.

Vi servicerer private og virksomheder, som har brug for skadedyrsbekæmpelse.

Følgende behandlinger tilbyder vi hjælpe at dig med:

Byrdal’s skadedyrspecialister tilbyder rådgivning samt miljørigtige løsninger på akutte problemer med skadedyr, men du kan også tegne et forebyggende serviceabonnement på skadedyrsbekæmpelse.

Kontakt Byrdal’s skadedyrsspecialister i dag – Ring 5094 1737 eller skriv til os via kontaktformularen på websitet.

Forebyggende skadedyrsbekæmpelse

Med et forebyggende serviceabonnement, kommer vores skadedyrsspecialister forbi din bolig indenfor et bestemt tidsinterval og kontroller for skadedyr.

Prisen for serviceabonnementet er en fast aftalt pris afhængig af antallet af intervaller samt hvilket skadedyr din bolig er ramt af – dermed undgår du uforudsete høje udgifter til skadedyrsbekæmpelse.

Derudover kan forebyggende skadedyrsbekæmpelse også løse eventuelle små problemer inden det bliver til et stort problem – har du fx mistanke om rotter på din ejendom, kan de ende med at underminere indkørsel og kloak med mere.

Udgiften til opgravning samt renovering af indkørsel og kloak, vil være væsentlig større end udgiften til at tegne et serviceabonnement.

Skadedyrsspecialister med fokus på glade kunder

Byrdal’s skadedyrspecialister er en del af Byrdal Kloak & Blik hvor alle medarbejder lægger stor ære og faglig stolthed i deres arbejde – det ved vi nemlig giver glade kunder.

Derfor beder vi løbende vores kunder om at vurdere vores arbejde og du kan se hvad andre kunder syntes om vores arbejde, ved at læse deres anmeldelser af os her på websitet.

Lad os tage en snak

Lad os tage en snak

Du kan også ringe til os på 50 94 17 37.

Hør Brian Byrdal fortælle om Byrdal Skadedyrsbekæmpelse

Tjek vores Google Mybusiness side her.

Myrebekæmpelse

Byrdal Kloak og Blik er specialister i myrebekæmpelse.

Myrer samles ofte i store grupper med tusindvis samlet på ét sted. De jager mad og drikke – gerne sukkerholdige. Lad os hjælpe med at bekæmpe myrer hos dig/jer.

Læs mere om myrebekæmpelse her

Bekæmpelse af sølvfisk

Sølvfisk er et meget udbredt skadedyr i Danmark, der kan genere i bad, køkken og andre rum i hjemmet eller på arbejdspladsen. Sølvfiskene tilsøger ofte de våde områder, hvor de trives bedst.

At bekæmpe sølvfisk kan være lidt af en kamp selv. Særligt fordi de trives godt i våde områder, hvilket betyder, at det ikke er lige til blot at vaske dem væk.

Hos Byrdal Kloak bekæmper vi sølvfisk både privat og erhverv.

Læs mere om sølvfiskbekæmpelse her

Montering af rottespærre

Byrdal Kloak og Blik sikrer din kloak mod rotter.

Vi arbejder med rottebekæmpelse ved at sætte et rottespær ind. Et rottespær sørger for, at spildevandet kan passere i afløbsretningen, men at rotter ikke kan komme forbi spæret i modsat retning. 

Vi er certificerede til at montere rottespær efter gældende lovgivning, og vi tilbyder også serviceeftersyn på dem efter aftale.

Læs mere om montering af rottespærre her

Skadedyrsbekæmper priser

Hos Byrdal Skadedyrsbekæmpelse har vi konkurrencedygtige priser. Dog kan hver opgavetype have meget forskelligt omfang, derfor kan det være vanskeligt at estimere prisen og svært at skitserer priser her på hjemmesiden.

Du er dog velkommen til at indhente priser og et uforpligtende tilbud på netop din kloakopgave, enten ved at udfylde kontaktformularen på denne side eller ved at ringe til os på 50941737