Rottebekæmpelse København og omegn

Få hjælp af skadedyrsspecialister med mange års erfaring i at bekæmpe rotter både indendørs og udendørs

Få hjælp med skadedyrene nu, ring på 50941737

Specialister i alle former for skadedyr

Vi holder vores aftaler

Tilfredse kunder

Hos Byrdal Kloak og Blik har vi stor erfaring med at gøre både private hjem og virksomheder skadedyrsfri. Nedenfor kan du læse vores bedste råd mod rotter, eller du kan kontakte os og få et uforpligtende tilbud på rottebekæmpelse, hvor vi klarer alt besværet for dig.

Har du rotter eller ej? Her er 7 vigtige tegn

Hvis du ikke har fanget rotterne på fersk gerning, kan det være svært at vide, om du reelt set lider af skadedyret. Måske har du set nogle tegn, der kunne tyde på, at rotterne gemmer sig i afkrogene. Hvis du er i tvivl, får du i hvert fald her 5 tegn på, at du har rotter boende:

1. Støj

Små lyde i væggen, under gulvet eller på loftet er et tegn på, at rotter er til stede. De små skadedyr vandrer med hastige skridt frem og tilbage samt gnasker løs på den mad, de nu finder.

2. Lugt

Rotter har en ret slem lugt. Det giver sig selv, når dyret opbevarer sig ved menneskelige affaldsområder, kloaker og lignende. Lugten er stærk og sammenlignes med lugt af kloak.

3. Rotteekskrementer

Hvis I har rotter boende, vil I kunne finde rotteeksrementer på særlige steder. Rotterne efterlader ikke eksrementerne alle steder, men kun udvalgte steder, hvor de samles. Ekstrementerne er typisk 1,5 cm x 0,5 cm, når rotten er fuldvoksen.

4. Løbespor

Rotter efterlader et løbespor, når de vandrer rundt. Sporet er brunligt og fedtet og består af kirtelsekret og urin. Rotterne løbespor kan måske ses på bjælker, tæt ved væggen på loftet på kabler med videre.

5. Huller udendørs

Rotter trives godt underjords, hvor de kan grave og vandre igennem små underjordiske gange. Derfor er det et tegn på rotter, hvis du eksempelvis ser, at jorden over kloakledningerne synker ned. Rotter kan også grave gange under fliser, hvilke kan gøre fliserne mindre stabile.

6. Huller indendørs

Rotter har skarpe tænder, der kan gnave igennem meget materiale – fx tynde vægge, paneler og gulve. Hvis du ser runde huller rundt omkring, er det et tegn på, at dyret er boende. Du kan også kigge efter små materialerester, som er efterladt “gerningsstedet”.

7. Rottereder

Rederne finder sted på rolige områder, hvor der ikke er meget bevægelse. Det kan være steder, som I ikke bruger ret meget – en klassiker er eksempelvis loftet, som kun besøges sjældent. Selve rederne består af små stykker fra materialer, der er samlet af rotterne.

TV-inspektion finder rotterne

Med en TV-inspektion i din kloak kan vi tjekke, om der er rotter eller rotteskader på kloaken. Det er smart, fordi det ellers ville kræve en hel opgravning af kloaknettet – hvilket er dyrt og besværligt.

I stedet fungerer en TV-inspektion ved, at man sender en teknologi ned gennem gennem kloaken, som så end ud med, at man får en tilstandsrapport.

Metoder til at fjerne rotter

Der er flere metoder til at bekæmpe eller forebygge rotter. Hos Byrdal Kloak og Blik gør vi begge dele, så du også bliver sikret mod rotter fremadrettet. Nedenfor kan du læse om nogle af de mest udbredte metoder til rottebekæmpelse.

Rottefælde

Rottefælden er en klassiker, og navnet siger ret tydeligt, hvad det går ud på. Man ligger en fælde, som rotten sniger sig og bliver fanget i. Fælderne dækker eksempelvis over musefældekasserrottekasser og klapfælder.

Rotteskræmmer

Rotteskræmmer er en enhed, der sender lyde i høj frekvens. Lyden generer rotter, og de vil derfor finde et andet sted af holde til. Hvis du har hund og kat, er det dog muligvis ikke den bedste løsning, da de også kan hører højfrekvenslyde.

Rottespærre

Rottespærre er en smart enhed, der monteres i kloakledningen. Rottespærren holder rotterne ud ved at være en én-vejs tunnel, hvor vandet kan løbe den ene vej, men rotterne kan ikke komme igennem den anden vej.

Lad os tage en snak

Lad os tage en snak

Du kan også ringe til os på 50 94 17 37.