Hurtig udrykning

Hurtig udrykning

Hurtig udrykning

Autoriseret kloakmester med mange års erfaring

Efter mange års erfaring med arbejde som kloakmester valgte Brian Byrdal i 2012 at starte sit eget firma med fokus på kloakservice- og kloakmester arbejde.

Idag er vi 3 medarbejdere i Byrdal Kloak og Blik.

Brian Byrdal er autoriseret kloakmester og medlem af Danskekloakmestre.dk. Dette medlemskab gør, at du som kunde er sikret af en garantiordning med en dækning på op til 50.000 kr. uanset størrelsen på byggeriet.

Derudover er vi certificeret Kessel Servicetekniker og har Teknologisk institut som kontrolinstanser for vores arbejde

Hos Byrdal Kloak og Blik, lægger vi vægt på ærlighed, og at vores kunder føler sig trygge gennem hele processen. Vi lægger også stor vægt på, at en aftale er en aftale – når vi først har aftalt, hvordan opgaven skal udføres, så kan du som kunde regne med, at opgaven bliver lavet som aftalt.

Også skadedyrsbekæmpelse i København

Vi laver også skadedyrsbekæmpelse i København og omegn. Det betyder, at du som privat eller virksomhed kan få fjerne insekter og kryb, der måtte forstyre jer.

Som virksomhed er det særligt vigtigt – for ikke at sige et krav – at skadedyrene bliver holdt ude og bekæmpet, da det sender et bedre signal til både kunder og medarbejdere. Dette hjælper vi aktivt med via vores professionelle skadedyrsbekæmpelse.

Selvom vi har lokation på Vadum Alle 13 i 2770 Kastrup, så foregår bekæmpelsen af skadedyr ikke kun fra denne lokation. Uanset om du bor på Amager, Frederiksberg, Østerbro eller lidt uden for byen, tager vi med glæde ud og gør din lokation skadedyrsfri.

Få et uforpligtende tilbud på din opgave – kontakt os nu

Her er vores beliggenhed i København:

Lad os tage en snak

Lad os tage en snak

Du kan også ringe til os på 50 94 17 37.

Vi støtter

csr-maerket logo

Miljøvenligpakning

Hør Brian Byrdal fortælle om Byrdal Skadedyrsbekæmpelse

Tjek vores Google Mybusiness side her.